Beoordelingen van Ocean Paradise Sittard

Recente recensies van Ocean Paradise Sittard

4 sterren na 449 reviews

, vandaag

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling half uur later dan gepland. Zelf maar gebeld. Bief was taai en de taken away gerechten wat smaakloos deze keer. Jammer want normaal super goed eten.

, 17-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Op tijd klaar en errug lekker

, 13-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Half uur te laat, jammer. Was wel weer erg lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Sate en koeloejoek waren niet echt warm. De rest weernet als anders lekker en vers

, 07-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekkere combinatie van sushi en rijstgerechten. Feestelijk de week afgesloten

, 03-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

20 minuten later dan verwachte bezorgtijd. Verkeerd menu bezorgd maar bon op levering was wel juist (wat was besteld).

, 29-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima afgeleverd en goede kwaliteit!

, 23-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Vandaag weer eens sushi besteld, overheerlijk, zoals altijd! 😍 Aardige eigenaresse en personeel, mooi restaurant en het eten is van top kwaliteit. Zeker een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was super lekker alleen friet was taai en vies

, 20-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!!

, 20-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten, heeft goed gesmaakt!

, 17-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk vers mals en precies op aangevraagde tijd klaar

, 17-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Stond mooi op tijd klaar. Het eten smaakte heerlijk.

, 14-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In een woord SUPER.

, 10-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk.

, 09-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niks meer aan doen; keurig! Op tijd, lekker zo als gewoonlijk, dankjewel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is heerlijk zoals altijd Alleen lang moeten wachten beetje jammer

, 02-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling was oke. De dag erna zijn we bij u in het restaurant komen eten. 19:30 tafel 31. (Zondag 1-8-21) 3 personen 104,85, na de eerste bestelling zijn we 2 keer eten gaan halen zelf. Gevraagd naar eten en drank, antwoord was toen dit kan nog wel een 1/2 uur duren. Ook de verdere bediening was op het randje om niet weg te lopen. Zeer slecht en onvriendelijk. Ongewoon daar we regelmatig bij jullie eten. Ik hoop dat dit eenmalig is, anders zoeken wij een andere eetgelegenheid. 0653369167 Ronald Haane.

, 02-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Gewoon niet goed. Rijst overgaar, vlees niet krokant en veel te veel sinaasappel smaak in babi pangang en saté ajam rook bedorven.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekkers gegeten, jammer dat de bestelde kroepoek niet meegeleverd was, maar dit werd na een telefoontje opgelost. Bezorging ca half uurtje te laat, zou handig zijn als er bv een sms gestuurd wordt dat de bezorger onderweg is, ik kreeg nu ca 40 minuten na de bezorging een mail dat de bezorger onderweg was, toen waren we al klaar met eten :-) MAAR: toch voor herhaling vatbaar omdat het goed heeft gesmaakt!

, 01-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Uitstekend eten, redelijke prijzen, grote keus, prima service Aanbevolen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Vaak wezen eten en voor thuis besteld. Een echte aanrader!

, 31-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was erg lekker en goed verzorgd. Bezorger was vriendelijk en correct.

, 31-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze keer een half uur te laat bezorgd. Het eten was niet goed warm en de gebakken bananen net snot. Zelfs weggegooid. Echt jammer, normaal zeer tevreden.

, 31-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede en verse kwaliteit!

, 24-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker gegeten

, 16-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Om 1730 besteld, gevraagd om bestelling zsm te bezorgen. Volgens de mail zou eten om 1830 worden bezorgd. Dat werd uiteindelijk 1900 zonder dat erover bericht werd. Goed eten maar dit is gewoon jammer.

, 05-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was prima, alleen waren ze onze bestelling vergeten, waardoor we 45 minuten later pas konden eten. Nadat ik zelf gebeld had.

, 05-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Online bestellen gaat goed. Afhalen is altijd chaotisch. Het is nooit duidelijk wie wat besteld heeft en soms moet je daardoor langer op je bestelling wachten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-06-2021

Kwaliteit:

Rating

45 min te laat, zonder dat ze iets hebben laten weten. 2x moeten bellen om te vragen wanneer er geleverd wordt.

, 24-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker vers zoals altijd.

, 23-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Helaas al voor de tweede keer dit jaar een bestelling niet compleet meegekregen. Is vooral vervelend omdat ik visite had.

, 21-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was weer goed en lekker. Bezorging ver beneden de maat. Ruim anderhalf uur wachten is toch echt te lang.

, 20-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijke sushi gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Volgens de mailbevestiging zou de bestelling om 19.15 uur bezorgd worden maar deze kwam pas bijna 1 uur later. Rond 20.30 uur ontvingen we een 2e mailtje over de status van de bestelling. Maar toen was deze al bezorgd.

, 17-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker vers en prima op tijd op de afgesproken tijd bezorgd.

, 13-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Goede kwaliteit, zoals altijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals we gewent zijn werd de bestelling op tijd bezorg en was het weer heerlijk.

, 11-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk zoals altijd.

, 10-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was prima voor elkaar . En erg lekker. Voor herhaling vatbaar

, 06-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten is altijd goed geweest, maar wordt langzaam iets minder. Maar te vaak is de bestelling niet compleet. Goed controleren.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling zou om 17.30 worden geleverd maar kwam uiteindelijk pas om 18.40. Nog niet eens een verontschuldiging! Soep was lauw, loempiaatjes koud, zeer teleurstellend!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik miste een bak bami. Voor de rest was het heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bij de bestelling miste ik de portie pisang goreng (wel betaald), de bezorger had geen wisselgeld bij zich en tot slot zaten de eetstokjes er ook niet bij. Het eten heeft me €50,00 gekost en kreeg niet wat ik besteld had. Ben ik niet gewend van Ocean Paradise. Ik heb gebeld met mijn beklag en zou een e-mail ontvangen zodat ik mijn teveel betaalde som zou terug kunnen krijgen. Die e-mail heb ik niet ontvangen.

, 05-06-2021

Kwaliteit:

Rating

40 minuten gewacht na de aangegeven ophaaltijd, met 3 mensen gesproken, geen terugkoppeling gekregen, geen verontschuldiging voor de wachttijd. Soep was koud bij thuiskomst

, 05-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was op tijd bij ons geleverd én de kwaliteit was weer heel goed We hebben heerlijk gegeten

, 04-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker gegeten

, 04-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima verzorgt, warm en zeer smakelijk

, 31-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top zoals altijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker en netjes zoals altijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Keurig op tijd klaar en goede kwaliteit

, 25-05-2021

Kwaliteit:

Rating

De bestelling was mooi op tijd klaar en we hebben er van genoten. Zeker voor herhaling vatbaar. Top!!

, 24-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb in dezelfde week twee menu's voor twee personen besteld, een chineese en een indische rijsttafel. De menu's waren bijna dezelfde. Er was niks indisch wat betreft de indische rijsttafel. De chineese viel mee qua hoeveelheid. Maar jij wordt teleurgesteld wanneer jij dezelfde menu krijgt met ongeveer dezelfde maaltijden. Ik snap niet waarom dit restaurant allerlei soorten keuken aanbiedt maar niks autentisch.

, 24-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Heel lekker gegeten. Het eten was smaakvol en, belangrijk, niet te vettig. Handig online bestellen via de website en zeer vriendelijke bediening. We komen zeker terug. ;-)

, 24-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling is op tijd geleverd. Van de 5 bestelde gerechten was er maar 1 warm. Het vlees -babi pangang spek- was uitgedroogd, keihard en heel weinig. 1e kennismaking; niet voor herhaling vatbaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Snel en perfect werd de bestelling afgehandeld.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal altijd super lekker want bestel hier altijd maar vandaag vond ik het niet smaken zoals normaal...en heel weinig ook in de bakjes vandaag erg jammer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-05-2021

Kwaliteit:

Rating

We hadden gevraagd voor geen Tofu. Helaas bevatte beide porties toch Tofu. Jammer.

, 22-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alleen jammer dat bakjes gelekt hadden. En omdat 1 deksel niet goed dicht kon door satestokje was de saus gemengd met andere saus

, 22-05-2021

Kwaliteit:

Rating

, 22-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Sehr leckeres Essen. Große Auswahl. Guter Service. Komme gerne wieder.

, 21-05-2021

Kwaliteit:

Rating

, 20-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Snelle service en goede kwaliteit

, 20-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was prima , alleen jammer dat het koud Was

, 15-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

35 minuten te laat bezorgd. Jammer! Ook de stempelkaart ter waarde van 35 euro nergens meer te vinden.

, 15-05-2021

Kwaliteit:

Rating

, 13-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten. SUSHI overheerlijk!!!

, 10-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker . maar helaas al om 18:00 bezorgd, terwijl ik voor 18:15 besteld had.

, 10-05-2021

Kwaliteit:

Rating

De wok away’s waren weer super zoals altijd!

, 10-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Ontzettend lekker gegeten, zeer ruime keuze en meer dan voldoende. Fijne en overzichtelijke website, makkelijk om via deze weg te bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten was prima, alleen bij de kip/mango ontbreekt de mango en bij de bief met knoflook had wat meer saus gemogen voor de smaak. Voor de rest prima in orde.

, 09-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Super goede service maar vooral heerlijke sushi's

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker de Sushi,en weer goed verzorgd. Gevarieerde schotel, en samen genoten van de diverse smaken.

, 08-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Goede kwaliteit, exact op het afgesproken tijdstip gereed en vriendelijk personeel

, 07-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig gedaan.

, 07-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Sushi was weer top !!!

, 06-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling was bijna een half uur te laat Het was echt lekker alleen de mini loempia's waren niet zo lekker (papperig)

, 04-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Fijne service, goed eten!

, 03-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was ontzettend snel. De sushi heeft de juiste smaak en hoeveelheid van rijst en ingredienten. Voor de rest is de gyoza en ebi standaard van smaak, maar dat is lekker. Zeker aan te raden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is altijd lekker, maar de bestellingen kloppen bijna nooit. Bestel je 1 gerecht zonder groenten, krijg je alles zonder groenten...ppfff. En niet 1x maar vele keren. Hier mogen jullie wat beter op letten.

, 02-05-2021

Kwaliteit:

Rating

We hadden bami besteld en kregen nasi . Dus wordt er niet goed gekeken wat je besteld . Wat ons op viel was dat de hoeveelheid ook kleiner geworden was .

, 01-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerllijk zoals altijd

, 30-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Sushi was heerlijk ga zeker nog eens bestellen

, 30-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was lekker, maar mag warmer aangeleverd worden of de isolatie verpakking moet beter.

, 30-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker gesmuld

, 30-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was weer lekker

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten was heerlijk alleen hebben we de loempia’s die we besteld hadden er niet bij gekregen. Wel betaald!

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten voor een eerlijke prijs.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk!

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk!

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

, 21-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Online bestelling was netjes op tijd klaar. Vegetarisch wokgerecht was super lekker met veel knapperige groenten. Top!

, 20-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd, heerlijk!

, 19-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Op zich vers, goeie porties en t oogde prima maar alles was over t algemeen flauw en niet zoveel smaak. Contact moment in het restaurant bij afhaal was prettig.

, 19-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles in orde en lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit prima, bezorging op tijd, alleen verkeerde sushi bezorgd helaas, sushi die ze gegeven hadden ook nog duurder, maar was wel lekker.

, 17-04-2021

Kwaliteit:

Rating

, 16-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten

, 15-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker, zoals altijd. Vriendelijke bezorger.

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na anderhalf uur nog geen eten. Na bellen nog 15 minuten moeten wachten.

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was prima alleen die 10 cent voor de plastic zak stoorde ons. Waarom geen papier?

, 08-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker. Heel snel bezorgd.

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben vanochtend het eten besteld en klokslag 18 uur werd het ook zoals gewenst bezorgd... Het eten smaakte wederom verrukkelijk. Dankjewel team OceanParadise

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect en netjes op tijd bij ons thuis bezorgd. Alles mooi apart in bakjes met deksel verpakt & alles was lekker warm.het smaakte heerlijk!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk en goed verzorgd.

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Sushi box via Instagram gewonnen en nog wat extra besteld. Overheerlijk!! 🥰🥰...

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

, 01-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was uiteraard weer voortreffelijk. De kwaliteit was zoals altijd erg hoog. We hebben er van genoten.

, 30-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prettig dat er veel keus is. Op afgesproken tijd geleverd, warm en netjes verpakt. Heerlijk gegeten.

, 29-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten

, 29-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom dik een half uur te laat geleverd... eten is super,maar bezorgen op tijd blijft moeilijk

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi, wederom genoten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en snel bezorgd. Bedankt voor de leuke attentie voor mijn verjaardag 🤗

, 26-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima verzorgd

, 24-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was uitstekend Dank jullie wel.

, 22-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heel goed en lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heel goed verzorgd. Op juiste tijdstip afgehaald, geen wacnhttijd Smaakte voortreffelojk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Was weer heerlijk zoals altijd. Sushi is altijd even lekker daar. Het Eten is altijd goed warm als we het gaan ophalen. Service is ook altijd goed. Mocht er iets verkeerd zijn wordt er gelijk iets aan gedaan. Dus al met al toppie.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker gegeten, niets op aan te merken

, 19-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik was zeer teleurgesteld Deze keer geen sambal bij onze wok to go de wok to go sjeshuan saus helemaal niet pittig terwijl die pittig moet zijn was meer zoet beide bakjes hetzelfde , bij de sushi moet je apart de soja bestellen incl de gember en wasabi en dan voor het bedrag wat je moet betalen. weinig sushi klein gemaakt echt heel erg voor zulke bedragen.

, 18-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Sinds jaren de beste afhaalchinees in Sittard.

, 18-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Gerecht was in orde, smaakt goed zoals altijd.

, 16-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima verzorgd en stipt op tijd geleverd!

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Sushi box en bijgerechten besteld , deze waren super en voor herhaling vatbaar. Een echte aanrader

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super en zeer snel bezorgd door vriendelijke bezorger

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk! Alles compleet, snel bezorgd en loempia en wok lekker warm. Sushi was verrukkelijk en lekker vers, alleen heel jammer dat er geen sojasaus bij zit! De optie 'extra sojasaus' voor €0,50 bleek het enige zakje saus dat erbij zat. Veel te weinig voor een familiebox.

, 11-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes bezorgd op gevraagde tijd. Eten was netjes verpakt, warm en zeer smakelijk.

, 10-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten

, 08-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is lekker. Alleen jammer dat de saus van de foe yonghai waterig was dat vond ik jammer

, 08-03-2021

Kwaliteit:

Rating

, 08-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd heerlijk eten alleen gisteren duurde het 20min langer dan de gevraagde afhaaltijd én had ik een wok away garnalen ipv de bestelde wok away kip. Maar dat weerhoud ons niet om niet terug te gaan, het smaakt altijd heel goed (de loempia’s zijn héérlijk)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima producten en een goede bezorging. Ook aan het verzoek om het vlees in mihoen of bami weg te laten, wordt altijd gevolg geven. De aangeven bezorgtijd kon wat nauwkeuriger en prijzen wat scherper want in vergelijking met de afhaalchinees best prijzig. Toch zal ik vanwege het gemak blijven bestellen. Graag wat meer keuze in vegetarische en veganistische gerechten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geen extra vlees. Bestel 3 bierjes en krijg er 2 waarvan 1biertje niet eens de smaak is die ik gekozen had. Waardeloos en erg jammer voor die prijs!

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Superlekkere sushi en heel fijn dat een kleine aanpassing mogelijk was 😊

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima op tijd bezorgd en uitstekende kwaliteit sushi en sashimi!

, 03-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het smaakte heerlijk. Een aanrader

, 01-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Werd een half uur te laat bezorgd..eten is super, maar als je honger hebt,is een half uur extra wachten erg lang...vooral als je al 3 uur eerder besteld hebt...

, 01-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Actie 1+1 gratis, besteld met een 1/2 rol, staat ook bij 1+1 gratis, vervolgens niet bij de bestelling erbij.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

op tijd afgeleverd en zeer goed eten !! top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Mooi verpakt. Lekker eten.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten besteld voor mijn 50ste verjaardag . En het was heerlijk.super goed

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Wat een geweldig heerlijke sushi ‼️ Ook voor de rijst met babi pangang een aanrader.

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Héérlijk!!!!

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten niet heel warm meer. Zag er verder echter prima uit en smaakte goed. Bezorging prima op afgesproken tijd.

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Eerste keer bij Ocean besteld en afgehaald. Sushi was heerlijk vers, niet te groot, perfecte stukken. De warme gerechten waren ook heerlijk. Hier ga ik zeker nog een keer bestellen!

, 24-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker, snel bezorgd

, 24-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Gewoon goed.

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima sushi, lekkere smaak en genoeg!

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden om 16:00 een bestelling geplaatst voor 18:00 (dus ruim op tijd en geen last minute), maar de bestelling werd pas om 18:30 bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten 😋

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Iedere keer weer heerlijk. En precies op tijd geleverd. Top

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Satévlees (varkenshaas) was hard met te veel vet. Overbodig om online een tijd af te spreken - nu al 2 x besteld voor 17.30 uur terwijl t eten pas om 17.50 uur klaar was. De sushi was heerlijk!

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd goed, heerlijk om te eten en een feestje om te zien. Wij zijn fan.

, 18-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was erg lekker, duurde alleen wat lang. Maargoed, het was het wachten waard.

, 17-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Sushi was weer erg goed.

, 16-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk.

, 16-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de 3e keer meer dan half uur te laat geleverd.

, 16-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Super lekker eten.. alleen hadden we een teriyaki zalm box besteld en bij thuiskomst zat er teriyaki beef in.. helaas.. verder was het allemaal weer top

, 16-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten !

, 16-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Geweldig

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het 's middags voor 14;00 uur besteld en het eten zou om 18:20 uur geleverd worden. Pas om 21:00 uur iets ontvangen nadat het pas om 20:30 uur lukte om telefonisch contact met Ocean Paradise te krijgen. De bestelling was niet volledig en de warme hapjes waren koud. Dit was een hele slechte service.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Ja wat moet ik zeggen over de bestelling van gisteren? Slechtse wat ik ooit meegemaakt heb. 15:35 besteld voor 17:00. Werd volgens de mail 17:30. Oké. Om 18:30 maar eens gebeld. Want op de hoogte gehouden worden gebeurd niet. Was onze bestelling nog niet eens in behandeling! Uiteindelijk 19:15 ontvangen. Ik snap best dat het druk kan zijn. Zondag, valentijn. Maar laat dan mensen geen tijdstip kiezen op de website. Geef dan geen tijd aan. Of laat mensen er niet achteraan bellen! Vooral niet als men voor 90 Euro aan eten besteld.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Eerder besteld wat altijd top was, maar gisteren wat een puinzooi troffen we daar aan mensen waren daar al 2 uur!! aant wachten!! Voor hun bestelling, verkeerde bestellingen gingen de deur uit, boze mensen kwamen binnen die al 3 uur!! op thuislevering zaten te wachten, mensen die hun geld terug wilden en zonder bestelling wegliepen, zelf na 1,5 uur op de valreep mijn bestelling gekregen ivm avondklok ...... om 21.15 zaten we eindelijk te eten!!! Wat een gezellige avond moest worden zaten we nu snel te eten ivm op tijd naar bed voor het werk, en laten we eerlijk zijn goedkoop is het niet,zeer spijtig De kwaliteit vh eten was wel top dat wil ik wel ff mee geven

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zondag 14 januari hebben wij om 17.30 uur eten besteld. Het eten zou rond 18.30 uur bezorgd worden. Om19.00 uur hebben wij gebeld om te vragen hoe lang het nog ging duren en werd ons medegedeeld dat het druk was en het nog nog ca.15 minuten zou gaan duren. Om 20.35 uur hebben wij de bestelling dan eindelijk ontvangen en kwam de volgende teleurstelling, het eten was lauw warm. Er zat dus niks anders op dan dit eerst op te warmen. Al met al een zeer slechte ervaring!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Online besteld voor afhalen op 14-02. Afhaaltijdstip was via mail doorgegeven. Ter plekke aangekomen stond een rij van 10 personen en nog eens 45 minuten gewacht. Afhaalsysteem in restaurant zeer slecht geregeld. Kwaliteit van eten was zeer goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

"Afhalen van bestelling online" Beetje chaotisch door drukte bestellingen en ook Valentijnsdag , maar heerlijke sushi . Komen zeker en vast hier vaker de 🍣🍣 halen . Top !!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, maar een dag van te voren besteld, en dan komen ze nadat je 2 x hebt gebeld 1.5 uur te laat, waren ze ook nog vanalles vergeten

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

45 minuten later bezorgt dan in 1e instantie afgesproken

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Wat een ramp, rond half 6 besteld om op te halen om 18.00. Volgt een mail dat het 19.10 wordt, dus al een uur extra wachten. Om 19.10 helaas niks klaar en grote chaos, bestellingen kwamen niet (stonden klanten al 1,5 uur te wachten, en bezorgklanten kwamen ook verhaal halen) Niemand werd fatsoenlijk te woord gestaan. uiteindelijk om 20.00 weggegaan (wordt je nog stom aangekeken ook) en naar de frituur gereden om voor de avondklok toch eten te hebben. Dit doe ik nooit méér.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling op tijd en netjes bezorgd. Sushi was heerlijk! Wasabi en sojasaus mocht iets meer maar we hebben genoten. Sushi had veel smaak 😋. Fijn dat er eetstokjes bij geleverd waren. Top! Zag er keurig en smakelijk uit 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling veel te laat geleverd. In totaal bijna 2 uur gewacht na het plaatsen van de bestelling. Erg teleurstellend. Het eten was gelukkig wel heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ronduit slecht. Bestelling van sushi schotel netjes ruim van tevoren besteld om deze uiteindelijk niet te krijgen. Na 1 uur te laat, zelf naar restaurant gereden om daar, na 1/2 uur wachten te horen te krijgen dat er iets mis was gegaan. Bestelling geannuleerd, nu maar hopen dat ik het geld teruggestort krijg.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!! Super lekker gegeten ♥️♥️

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden gereserveerd voor 17u, 1u later was de bezorger er nog niet. Gebeld en gevraagd hoe lang het nog zou kunnen duren. Er werd gezegd dat ze er aan kwamen. 1 Uur later nog niks. Zelf maar in de auto gestapt en naar het restaurant gereden. Bleek dat er iets mis was gegaan met de bestelling en ze moesten de bestelling nog maken. Toch maar gewacht en binnen 20 min was het klaar. Om kwart over 8 zaten we te eten ipv kwart over 5. Het eten was wel erg lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi lekker vers, ook aapassing voor ons gemaakt op aanvraag. Super!

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was heerlijk van smaak en vers bereid.

, 12-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima verzorgd En smaakt is heel goed

, 12-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker! :-)

, 12-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima prijs kwaliteit, Estelle g op tijd klaar en lekker warm

, 10-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi gehaald!! Gaan we zeker vaker doen .. familie pakket 3 was wel wat weinig voor 4 personen.

, 09-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kwaliteit van de bestelling was heel goed, alles was zeer smaakvol. De bezorging, exact op het afgesproken tijdstip. We zijn zeer tevreden!

, 09-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Iedere week halen we een uitgebreide sushi gezinsschotel en wat extra hapjes. Heerlijk. Een feestje om te zien en te eten.

, 08-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Perfect!

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima verzorgd. Echt een aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker, goed verzorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als was heel lekker dankjullie wel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten vers gemaakt en een eerlijke prijs. Zeker de moeite waard.

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Super lekkere sushi!

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

S'ochtend besteld en in de middag opgehaald. De sushi stond al klaar, de warme gerechten werden instantly klaargemaakt waardoor wij het warm en vers konden meenemen. We hebben er hartstikke lekker van gesmuld en komen zeker terug. Echt niks mis mee!

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

We hebben genoten van jullie heerlijke sushi !

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer lekker gegeten. Alleen geen kleine gratis sushi box er meer bij??

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekker eten 🥘 🍱

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi lag niet meer netjes op de schaal.. leek wel gevallen of te hard gereden. Stokjes werden ook niet mee geleverd.. echter was het wel lekker

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Goede kwaliteit sushi, gaan we zeker vaker bestellen bij Ocean Paradise. Enige minpunt is dat je extra moet betalen voor sojasaus en “wasabi”, op zich niet erg maar dan krijg je een hele kleine portie.

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het is weer een Food Feestje. Mijn Sushi Time is Ocean’s Time. Familie box besteld, vers/kwaliteit/diverse assortiment dus het heeft wederom heerlijk gesmaakt. Definitely een aanrader!!

, 03-02-2021

Kwaliteit:

Rating

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Foutje in de bestelling bestel wok away met nasi staat ook op de bon kom je thuis zit er bami in was wel een teleurstelling.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was optijd en eten was heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker. Optijd geleverd, super tevreden! Dank!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging duurde wat lang, sushi is heerlijk hebben al aantal keer besteld. Wel erg vervelend dat je er geen eens sojasaus bij krijgt normaal krijg je een bakje erbij (andere restaurants) , nu moet je 50cent betalen voor mega kleine zakje, erg jammer.

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was in de zaak een beetje chaotisch, maar ook erg druk(0met orders, niet met aanwezigen) . Eten was super!!!

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker! Bezorging duurde dik 2 uur terwijl werd aangegeven dat het binnen het uur bezorgd werd.

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas te laat geleverd.

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling zag er goed uit en het was lekker

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het totaalpakket was uitstekend verzorgd en smaakte verrukkelijk. Een echte aanrader

, 28-01-2021

Kwaliteit:

Rating

familiebox sushi, snelle levering goede service en lekkete sushi

, 27-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vulcano sushi was geweldig ;). Op tijd bezorgd! Overigens een diverse keuze uit gerechten om je honger te stillen! Buitengewoon goed.

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Een heerlijke Sushi bestelling gedaan! Alles vers bereid een echte aanrader. Top!

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

besteliing is goed ontvangen en tijdijg klaar. Zag goed verzorgd en lekker uit.En dit was ook zo.Zeer goede kwaliteit

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed en lekker eten en precies bezorgd zoals gevraagd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was wat aan de koude kant....had warmer gemogen, zeker de mini loempia's

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten was heerlijk , voor herhaling vatbaar .

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heeeeerlijke sushi !!!

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

, 20-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Sushi was weer top!

, 19-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker, zeker een aanrader

, 19-01-2021

Kwaliteit:

Rating

👍 chinese rijsttafel besteld. Heel lekker en voor 2 personen ruim voldoende.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Smaak en hoeveelheid was goed. Helaas bestelde sojasaus vergeten en op de foto van de makimix staat tonijn, dit kan voor verwarring zorgen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Om 18.00 uur zou de bestelling opgehaald worden. Helaas moest ik nog 10 min. wachten. Bij aankomst thuis was de foe yong hai lauw. De eby fri was nog goed warm. Daarnaast was een deel van de bestelling niet goed uitgevoerd. We hadden o.a. futo maki en oshinko maki besteld. In de levering zaten kappa maki en kani maki. Hetgeen een prijsverschil van 7,- Euro (in mijn nadeel) gaf tussen het bestelde en geleverde.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi, loempia en bami met garnalen besteld, goed verzorgd en erg smakelijk. Een aanrader en op tijd bezorgd.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben de ocean paradise box 81 st gehad!! Super lekker!! We zullen ,m nog eens bestellen!! Mmmm

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi op tijd gebracht

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Goede prijs-kwaliteit verhouding. Lekker van smaak. Voor herhaling vatbaar.

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Online heb ik de bestelling gedaan. Daarna in mijn mailbox de tijd doorgekregen wanneer ik het kan komen ophalen. Netjes op tijd ! De bestelling was netjes ingepakt en de sushi lag zeer kunstig en creatief op een ronde schotel. We hebben heerlijk gesmuld van al het lekkers ! Écht een aanrader ! Tip: het plastic vervangen door een milieuvriendelijker materiaal.

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heb zelf moeten bellen omdat bezorging uitbleef. Uur te laat bezorgd!

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

1. Wellicht handiger om een tijdklok af te spreken in plaats van een exacte tijd. Nu 20 minuten gewacht tov de afgesproken tijd. 2. We kregen een extra sushigerecht. Helemaal top en was erg lekker maar ik heb geen idee wat ik heb gehad.... stikkertje erop?

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Ik moest helaas lang wachten bij het afhalen. Bij de kassa hing een blaadje gratis sushi rol bij een bestelling boven de 15 euro. ( ik was hier al van op de hoogte en had ook sushi besteld) maar helaas die zat er niets bij. Sommige van sushi's misten ook een paar ingrediënten. Kortom niet echt te spreken over de service.

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling kwam sneller dan aangegeven. Altijd vriendelijk bezorgd. Het eten is heerlijk. We bestellen sushi maar ook de warme maaltijden en snacks. Heerlijk en altijd genoeg. Zeker een aanrader.

, 13-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas ontbraken de mini loempia's en ipv zat er iets van wat mij inktvisringen leek. Is 2e keer op rij dat iets misgaat met bestelling bij bezorgen. Vorige keer was het ananas uit blik terwijl het verkocht werd als verse ananas. Helaas geen contact met mij opgenomen. Hopelijk volgende keer wel juiste bestelling en kwaliteit, aangezien het eten over het algemeen wel erg lekker is.

, 12-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heel goed geregeld bestelling stond al netjes klaar. En nog sushi van het huis gekregen. Was heerlijk!

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk maar de bezorging ervan was 50 minuten te laat.

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig verzorgd en redelijk optijb

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Super lekker ..voor herhaling vatbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Zeer goed lekker en vers

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, echt een aanrader! Helaas wel veel te laat bezorgd! Een uur na de geschatte bezorgtijd maar eens gebeld! Daarna nog zo’n twintig minuten moeten wachten! En geen excuses, niet goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ruim op tijd besteld (al ‘s middags) helaas als nog 45min te laat bezorgd. Sushi was wel lekker zoals altijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Kwaliteit was goed. Online besteld om 17.45 eerste afhaal mogelijkheid was om 18.20 uur. Hier voor gekozen. Na te hebben betaald kreeg ik een e-mail dat ik de bestelling om 18.45 af kon halen. Om 18.40 aanwezig in het restaurant en om 19.35 kreeg ik uiteindelijk mijn bestelde eten. Zeer jammer dit.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Snelle service, vriendelijk en heerlijk eten. Een echte aanrader, top.

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Niet te eten en koud en niet alles gekregen wat er bij hoort

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

T eten was erg koud ...helaas was t ei ook veel te waterig en flauw ...vorige x was t heerlijk maar vandaag was t slecht

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was gevraagd om 17.30, toegezegd voor 17.40; uiteindelijk werd bezorgd om 18.00. de bestelling was niet compleet bezorgd in 1 keer, net als de vorige keer overigens.

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was goed, zeker voor herhaling vatbaar. Bezorging was minder goed, duurde erg lang.

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Super lekker en erg goed verzorgd zeker een aanrader familie box 3

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Ik ben een hele grote liefhebber van sushi, ik proef in veel verschillende sushi restaurants. Kwaliteit is prima, maar de sushi rijst is naar mijn idee te lang gekookt, smaak van de rijst kan beter. Beetje eentonige smaken bij elkaar.

, 07-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het was heerlijk en alles precies op tijd.Voor herhaling vatbaar

, 06-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Sushi was super heerlijk van smaak en mooi in schaal verpakt. Het oog moet nl. ook wat.

, 06-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed verzorgd en erg lekker

, 05-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi! Zeker een aanrader!

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was super lekker je proefde ook meteen dat het vers was gemaakt en niet al een paar uur in de koelkast lag! Zeker een aanrader!!

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was perfect alles lekker vers gemaakt Bezorging ruim optijd Volgende keer weer

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Vandaag een sushi schotel besteld via de site. Sushi was vers en heerlijk. Goede kwaliteit zoals wij van u gewend zijn. Coronaregels worden goed nageleefd. Ga vooral zo door. Tot de volgende keer weer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect! Heerlijk en voldoende de bezorging was prima op tijd. We bestellen snel weer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer lekker gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker, vers bereid

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben voor de eerste keer besteld, maar wat was het lekker en veel. Wij gaan ons vaker trakteren op eten van Ocean Paradise.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en vers, prima prijs en op tijd bezorgd.

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tekst maki niet gekregen wel besteld en betaald !!!!!

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten. Op tijd. Alleen bami besteld en nasi gekregen, desondanks was het heerlijk. De sushi ook.

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles lag door elkaar heen op de schaal, bezorger gaf aan dat het kwam door de drempels. Jammer van de mooi opgemaakte schaal. Iets rustiger rijden voortaan.

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten ook de sushi is top ! Als het restaurant weer open mag komen we de nieuwe formule proberen. Groetjes desy en Silvio

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Gewoon zoals altijd, heerlijk gegeten.

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Zowel de wok-away als de sushi zijn helemaal top!! Superlekker, als sushi-lovers gaan we echt wel vaker bestellen

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi, fijn verzorgd en mooi op tijd klaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bief Terayaki was niet te eten. Hele dikke taaie stukken vlees. Wat niks met bief te maken heeft. Heb het weggegooid.

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima gegeten, eten was goed warm. Sushi was lekker en vers. Bezorging was op tijd (1ste Kerstdag).

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zo als altijd weer voortreffelijk. Ik ben er zo tevreden over dat ik alleen bij hun eten laat bezorgen.

, 25-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker gegeten zoals altijd.

, 25-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heel netjes verzorgd

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hoge kwaliteit en lekker. Op tijd bezorgd

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk zoals altijd jammer dat we met de kerst niet kunnen helaas volgend jaar hopelijk beter 🍀

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekkere sushi gegeten. Vers. Goed verzorgd. Komen zeker weer halen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Zag er prima verzorgd uit, heeft allemaal heerlijk gesmaakt. En nog bedankt voor de gratis portie sushi!

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Super vriendelijk personeel en heerlijk eten.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer super lekker.

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was goed alleen de beef was een wenig rauw

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering. Heerlijke sushi. Kids hebben ook heerlijk gegeten volgende keer dus meer bestellen. Wok away ook erg lekker en voldoende. Goede prijs. Gaan zeker nog eens bestellen.

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Was goed goede service

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel gebracht en lekker eten

, 17-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste keer laten bezorgen vandaag en helaas was de kip met verse ananas gemaakt met ananas uit blik. Juist besteld omdat met verse ananas zo lekker was bij afhalen laatste keer. Kerriepuntjes waren erg donker dit keer. Hopelijk de volgende keer weer de kwaliteit zoals gewend van jullie.

, 14-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Optijd geleverd, mooie presentatie, lekkere sushi. Een klein bakje soja saus had ik er wel bij verwacht, bij de familie schaal

, 14-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was erg lekker, maar ik heb wel lang op mijn bestelling moeten wachten ondanks een aantal uur van tevoren besteld te hebben.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duurde lang voordat het bezorgd werd, ruim ander half uur. Echter was de sushi heerlijk en vers.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk, prima verzorgd!

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten is goed zoals altijd... misschien menu aanpassen in de combigerechten als ik een vleesgerecht wil met een grote of standaard kleine bak met nasi, bami !

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom zeer tevreden. Precies op de afgesproken tijd en het was weer heerlijk.

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was uitstekend, alleen een halfuur te laat bezorgd maar dat deed geen afbreuk aan de kwaliteit. Een aanrader

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Divers assortiment, snel gebracht en goede prijs kwaliteit verhouding. Ook aparte sushi Aromaki, maar heerlijk!

, 11-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker sushi alleen de witte saus op de sushi met tonijn was echt niet lekker.

, 10-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede kwaliteit en precies op de afgesproken tijd ( vers) klaar.

, 10-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Top gerechten... Heerlijk

, 09-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Was heerlijk, bedankt !

, 07-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Fijn dat er ook voor 1 persoon besteld kan worden, had alleen iets warmer gemogen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Voor ons was alles naar wens, heerlijk!! Mooie grote boxen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Qltijd lekker eten daar en super vriendelijk.

, 02-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Snel bezorgd en eten was warm. 😃

, 30-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten ! De sushi was vers en smaakvol. Het wok away gerecht was heerlijk en meer dan genoeg. Loempia's en krokante kip ook super ! Een klein dingetje: ik miste de gember bij de sushi. Maar daardoor heeft het niet minder goed gesmaakt. Voor herhaling vatbaar!

, 30-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke rijsttafel, ruim voldoende voor ons. Helaas was ik vergeten om kroepoek mee te nemen van de tafel, wellicht een herinnering geven bij het oppakken van de maaltijden van de tafel.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beef teryaki box besteld, en de beef was erg taai helaas. Smaak was wel lekker.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, snelle bezorging!

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niet lekker en het eten was lauw

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima 👍

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was heerlijk! Wij gaan hier zeker weer bestellen!

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging; eerder geleverd dan het tijdstip dat in de statusmail was vermeld. Smaak van de gerechten was prima.

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk. Op afgesproken tijd bezorgd. Gemaakte afspraak over afleveren zeer netjes geregeld. Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smakelijk gegeten. Bezorging op tijd. Prima!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas bij een bestelling boven de € 50,00 moesten we toch bezorgkosten betalen.

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verrast dat bij het bestellen van een rijsttafel voor 2 personen er geen rijst of nasi bijzat. Door er mihoen aan toe te voegen en zelfs extra voor te betalen, verviel blijkbaar de nasi! Dit is niet duidelijk voor de klant. Waarom nog extra bezorgkosten bij deze bestelling van €31,25?

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wok away, betaalbaar en heerlijk en meer dan voldoende voor 1 persoon. En altijd lekkere sushi! Bedankt weer en succes in deze lastige tijden.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

De sushi die we besteld hadden was heerlijk, het wokgerecht daarentegen had weinig tot geen smaak. We hadden de knoflook wok bami en de groeten en het vlees waren vers maar de knoflooksmaak was niet te vinden en de bami was ontzettend flauw.

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten.

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was deze keer helaas minder. Babi pan pang veel te veel peper. Verder de wenst zonder champignons gevraagt helaas geen gehoord aan gegeven. Saus ontbrak verder ook bij de balletjes deze smaakte meer na frituut olie. Eten was 15 min telaat bezorgd ondanks ruim van te voren bestellen dit kan ik begrijpen op zondag.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. Zeer tevreden over de service. Gebeld omdat ikzelf iets verkeerd had gedaan met bestellen. Zonder ook maar enig probleem hebben ze het aangepast.

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer te lauw eten. De gebakken banaan kan zo niet geleverd worden was klef en plakte aan papieren zak. De bami en nasi was eenvoudig weinig groente of iets van vlees. Er moet in deze Corona tijd waar iedereen laat bezorgen toch zeker op kwaliteit worden gelet want goedkoop is het niet.

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede kwaliteit

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestel een wok beker met kedjap saus en krijg zoetzuur saus Mischien beter lezen even op de bon. Plus er zit alleen paprika en wortel en 4stukjes kip tussen in de wok beker. En dat voor 6,95 👍

, 04-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, goed van smaak. Aanrader!

, 03-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Was te vroeg voor het ophalen, echter was dat geen enkel probleem en was ik binnen 5 min weer de deur uit met mijn bestelling. Heerlijk gegeten!

, 03-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Zeer tevreden! Meerdere keren Wok to go besteld. Grote porties, lage prijs en gratis sushi.

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Vriendelijk en netjes verzorgd alles. Eten was superlekker!

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ruim op tijd vriendelijke bezorging

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Top kwaliteit sushi! Mijn complimenten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Super geregeld

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Drank was de eerste bezorging vergeten maar werd alsnog snel nageleverd.

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kwaliteit van het eten is geweldig

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten werd op tijd bezorgd. De gasten en ook ik waren dik tevreden over de maaltijd. Echt voor herhaling vatbaar. Dank u wel.

, 28-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Perfect op tijd klaar om af te halen. Eten was prima verzorgd. Alleen jammer dat het blikje Fanta, dat eigenlijk gratis had moeten zijn, later toch op de rekening bleek te staan.

, 28-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Super. Precues op tijdklaar en geweldige kwaliteit.

, 28-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Online bestelling. Op afgesproken tijd klaar. Super lekker. Gratis Sushi was een leuke en lekkere verrassing. Ook een minpuntje, peking soep was iets te pittig, maar dat is een persoonlijke smaak.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Vriendelijke ontvangst... eten op tijd klaar... en heel lekker! Aanrader...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd erg lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Héérlijk!!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ruime keuze maaltijden, zeer smakelijk en royale porties. Keurig op het afgesproken tijdstip bezorgd.

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima verzorgd en natuurlijk lekker.

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelling ging goed via internet, afgehaald, paar minuutjes moeten wachten, toen met heerlijk eten naar huis!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten en onze bestelling zelfs eerder mogen halen na een telefoontje, toen bleek dat onze planning sneller verliep dan we dachten. Super fijn!

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Snelle en correcte bezorging door vriendelijke bezorger. Extra sushi werd zéér gewaardeerd!

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima service. Lekker eten en precies op tijd volgens afspraak geleverd. Bedankt Ocean Paradise.

, 15-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed verzorgd en lekker eten. Voor herhaling vatbaar.

, 12-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Had beetje warmer gemogen maar was lekker zeker de gratis sushi erbij was fantastisch bedankt

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een uur later dan het opgegeven tijdstip en ook nadat ik gebeld had bezorgd. Indien het druk is laat dan op zijn minst iets weten of zorg dat je niet een tijdstip kan aangeven. De sushi was lekker. Dat was uiteindelijk wel het wachten waard

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Sushi overheerlijk! Goed en duidelijk online bestelsysteem.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!!!

, 09-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik heb 2x heerlijk gegeten.

, 06-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was super. Indisch rundvlees was heerlijk zacht en goed qua smaak. Enig minpuntje ... vlees is niet mager.

, 05-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op zaterdag 3 oktober om 18:00 een een bestelling geplaatst en betaald. Volgens de bevestigingsmail zou deze om 19:25 bezorgd worden. Dit vond ik al erg laat; ik had zo spoedig mogelijk aangevinkt. Om 19:35 gebeld aangezien de bestelling er nog niet was. Het was erg druk, maar de bestelling zou onderweg zijn. Om 20:20 opnieuw gebeld, aangezien er nog steeds niets bezorgd was. Ik kreeg als antwoord, dat het erg druk was, er veel fouten waren gemaakt en dat onze bestelling verkeerd was afgeleverd. Waarom wordt er dan niet even gebeld!! Ik heb de bestelling dus geannuleerd en zou dezelfde avond nog het geld terug gestort krijgen incl een waardebon ter compensatie. Inmiddels is het dus Maandag 5 oktober en heb dus nog steeds mijn geld niet terug!!

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Lange wachttijd (20 min) ondanks dat de ophaaltijd om 18u was. Er vertrokken ook afhalers die zich ondanks de paar klanten ergerden over de snelheid van helpen. Helft v mijn bestelling was vergeten, gelukkig checkte ik t ff. Kreeg wel gratis stukjes maki maar die waren niet echt lekker.

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten is goed. U vraagt een tijd waarop ik de bestelling wil ophalen en pas een half uur later is de maaltijd gereed. Vooral in deze Corona tijd wil ik zo snel mogelijk geholpen worden

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Om 18:00 eten besteld voor bezorgd te worden, het zou om 19:20 geleverd worden. Om 20:00 hadden wij nog geen eten, ik heb gebeld om te vragen waar het bleef. Er werd mij verteld dat het druk was en dat het zo snel mogelijk eraan zou komen. Om 21:00 had ik nog geen eten, toen heb ik nog een keer gebeld. De bestelling was verkeerd geleverd. Uiteindelijk kwam de bestelling om 21:30 aan.

, 29-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Perfect eten vooral de sushi spicy vulcano heerlijk

, 29-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk wij hebben genoten

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sorry het was niet te eten rundvlees niet gaar en knoer hard met knabbe vet eraan ouwe groente.s volgens mij smaakte oud en vies veel te grove kippesoep sate waterig Loempia smaakte oud wat erin zat was vies en bruinig veel teveel Kerry in het rund vlees

, 25-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Snel en gemakkelijk bestelling geplaatst. Was precies op tijd klaar. Zeer goede service. Bediening zéér vriendelijk. Lekker eten, heerlijk gegeten.

, 20-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker, alles goed geregeld!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg goed verzorgd, en met name de Sushi was overheerlijk! Top!

, 16-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten

, 15-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk maar beZorgtijd van meer dan een uur is echt veel te lang.

, 13-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk en precies op afgesproken tijd bezorgd

, 12-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-09-2020

Kwaliteit:

Rating

1 wok away beef met ketjap besteld en 1 pekingeend box. Helaas hadden ze de ketjap saus op de pekingeend gedaan. Hierdoor 1 ‘droge’ biefstuk box met een vreemde soppige nasi en hadden beide Boxen niet de smaak die gehoopt/gewenst was.

, 10-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wok away witvis met extra vis was lekker, enkel jammer dat opmerkingen niet gelezen worden die je erbij zet. Sushi smaakte goed, alleen avocado maki was bruin, dus die weg moeten gooien, andere keren wel prima. Heel jammer dat bezorging opeens van €15 naar €20 minimaal gegaan is, teleurgesteld.

, 07-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer heerlijk gegeten! Nog nooit iets te klagen gehad bij dit restaurant, voor zowel bezorging als daar eten. 🙌🏼

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Door de late bezorging was onze bestelling erg afgekoeld.

, 06-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles lekker knapperig, vers en smaakvol super

, 05-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, exact op tijd geleverd. Ik ben zeer tevreden.

, 31-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Kwaliteit van eten viel tegen. Wij zijn beter van u gewend.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten besteld voor afscheidsfeest in gehandicaptenzorg Bezorger helemaal gestresst dat het verkeerde huisnummer op de bon stond. Hij heeft moeten zoeken daardoor eten lauw. De saté weg moeten gooien....was niet een beetjes maar ontzettend taai. (En men had zich zo verheugd op saté.) 25 euro weg gegooid. Maar de volgende ochtend verschillende cliënten en ik( begeleiding) last van diarree. Ik kan nog naar de toilet rennen maar onze cliënten niet. Dus al bij al viel het vies tegen.

, 25-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vlees was erg taai en bezorging duurde lang, bijna 2 uur moeten wachten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-08-2020

Kwaliteit:

Rating

We hadden gevraagd om geen paprika in kip kerrie te doen, zat er helaas wel in. En we kregen garnalen spiesen in andere saus ipv in saté saus. Maar overall was het wel allemaal lekker. Ook de gratis sushi was heerlijk.

, 18-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Heel lekker!!!

, 14-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten werd precies op tijd bezorgd. Was goed van smaak en redelijk op temperatuur.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het was een verschrikking eten was koud en helemaal door elkaar geen saus en geen stokjes bij de tweede keer weer de garnalen vergeten en tevens 2,5 uur verder. De bezorger was top en netjes meisjes aan de telefoon verschrikkelijk en onbeschoft. Wij bestellen nooit meer.

, 13-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Diverse producten besteld. Kwaliteit slecht. Sushi smaakt niet ver,.. althans de nigiri sake en Malki sake. Gebakken banaan was klef. Helaas prijs kwaliteit verhouding niet in lijn. Teleurstellend.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima verzorgd, geleverd op het vooraf aangegeven tijdstip, als extraatje nog wat Vulcano maki van het huis. Eten goed warm. Kortom, niks mis mee.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en prima bezorging. Een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Om 6 uur besteld, bezorgtijd zo snel mogelijk. Verwachtte levertijd 10 voor 7, om kwart voor 8 afgeleverd. De sushi was lauwwarm van het in de bus liggen, de zalm hebben we uit de sushi kunnen halen aangezien die niet meer goed was. Eerste keer en nooit weer.

, 08-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden Foe Yong Hai bestelt (2x) en Kip Kerrie. In de Foe Yong Hai was het ei ver te zoeken. En de Kip Kerrie was veel te pittig.

, 28-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vanmiddag om 13 uur al via internet een bestelling geplaatst voor 17.30 uur. Om 17 uur kreeg ik een bevestiging dat het eten onderweg is. Dus NIET. Om 17.45 uur nog niets geleverd. Maar eens gebeld. Kreeg ik te horen dat de bestelling al bezorgd moest zijn. Na vol houden dat dat niet gebeurd was, zou ze contact opnemen met de bezorger. Vervolgens werd de verbinding verbroken. Toen ik vervolgens weer terug belde, werd ik zeer onbeschoft te woord gestaan door een vrouwelijke medewerker. Op eens zei ze dat ik dat maar met haar baas moest regelen. Dat wilde ik wel. Zij zou hem/haar gaan halen, maar dat gebeurde niet. Ik kon door de telefoon duidelijk horen dat ze verder gaan met het helpen van andere klanten. Na 10 minuten, toe het eten kwam, maar neergelegd. WAT EEN KLANTONVRIENDELIJKHEID!! Nee, voor ons nooit meer Ocean Paradise, want als dit het paradijs moet voorstellen,.........

, 27-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dank voor uw levering aan huis. Goed: tijdige levering, correct, vriendelijk, redelijke prijzen. Niet zo goed: de gehele maaltijd had onderweg kennelijk nogal wat warmte verloren. Over een gerecht waren we onaangenaam verrast over de inhoud. Op de menupagina's kunnen we aldus wat uitleg gebruiken over wat er achter de benamingen schuil gaat. Evenzo: de goedbedoelde meegeleverde amuse had geen beschrijving, konden we niet benoemen, hoewel het smaakte.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-07-2020

Kwaliteit:

Rating

3 kwartier moeten wachten op online bestelling. Zou ok 18:10 klaar zijn, liep om 19:00 de deur uit.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Héérlijk gegeten! Alleen erg jammer dat bij een van de twee de saus vergeten was.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke soep en loempia's,stipt om 18.00uur geleverd. Prima!

, 21-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Hartstikke lekkere sushi en goed verzorgd. Zalm Sashimi en 4 sushi rolls gratis erbij gekregen. Snel klaar en afgehaald.

, 17-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super eten en de shushi maki vulcano was heerlijk!

, 16-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Had tijdstip van levering aangegeven voor 18uur bestelling is pas na half 7 gekomen daarbij waren jullie vergeten de wasabi en saus vd sushi erbij te doen erg jammer!!

, 15-07-2020

Kwaliteit:

Rating

I highly recommend this restaurant for sushi take-away. The sushi was very fresh and tasty. You could taste that they were made when ordered and hadn't been made earlier and then refrigerated until ordered like so many other places. This is my new go-to place when I get my sushi cravings.

, 14-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was weer heerlijk !!! Goede service toppie

, 11-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Gisteren voor de eerste keer afgehaald bij Ocean Paradise Sittard. Dit is zeer goed bevallen. Het eten was net zo lekker als in het restaurant. We hebben genoten ! Het bestellen via de website ging heel gemakkelijk en was zeer overzichtelijk !

, 08-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-07-2020

Kwaliteit:

Rating

helaas was de sushi erg groot En de rijst werd een bal in mijn mond. Normaal altijd goed te doen maar deze keer vond ik het niet de sushi die jullie normaal zouden serveren

, 30-06-2020

Kwaliteit:

Rating

ik wacht nog steeds op de tegoedbon in mijn mail voor de slechte mini loempia's en de verkeerde saus bij mijn wok away vlees ketjap.. De tegoedbon zou gister na mij toe gestuurd worden..

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk ; veel lekkere dingen. Ook werd alles precies op de afgesproken tijd gebracht

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was heel lekker! Ik had het eten op de site besteld en een vaste tijd afgesproken voor af te halen. Ook op de site betaald, ging allemaal prima. Het enige kleine puntje van kritiek...ik kwam 'per ongeluk' bijna 10 minuten te vroeg en kon het eten, dat al klaar stond (??), meteen meenemen. Vind ik persoonlijk ietwat vreemd. Eigenlijk had ik dus, op afgesproken tijdstip, eten meegekregen dat al minimaal 10 minuten klaar stond. Normaal misschien niet zo'n punt, maar ik woon niet meteen in de buurt.

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Normaliter is Ocean Paradise heel goed, maar gisteren even niet zo goed. Eten was op tijd besteld maar zeker niet warm genoeg. Daarnaast was er een saus vergeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi is super lekker! Alleen te weinig eetstokjes erbij..

, 13-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zeer tevreden

, 11-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, eigenlijk al in geen jaren zo lekker chinees gegeten! gerechten thuis laten bezorgen. bestelling heel vlot gekomen, en heel warm, echt top. Dit gaan we vaker doen!

, 09-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed verzorgde bezorging. Bezorgd op de aangegeven tijd, alles netjes warm én rekening gehouden met de opmerkingen die we geplaatst hadden bij de bestelling.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging ruim een half uur na tijd, eten was niet meer warm meer lauw

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke gerechten, goede smaak en fijne service. Als enige opmerking heb ik dat ik graag wat meer kip bij de saté box had gehad. Vind 2 kleine stokjes persoonlijk weinig. Maar kom even goed graag weer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

ik heb online besteld en kon het een half uur later al ophalen . het was prima verzorgd , een aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten gemakkelijk bestelling kunnen plaatsen en afhaaltijdstip prima 👍

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het werd een kwartier later bezorgd, was afgekoeld, en een portie loempia's vergeten en de smaak was flauw

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Wok to go online besteld. 2 x Teriyaki met extra zalm besteld maar helaas geen extra zalm ontvangen. Eten was lekker maar als je de optie extra vlees aanvinkt ( en dus hiervoor extra betaald) verwacht ik extra zalm te ontvangen. Helaas.... misschien moet er een optie extra vis gemaakt worden?

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk gegeten! Kwaliteit was goed, netter bezorging (met alertheid voor de 1,5 meter)

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelling was op tijd klaar. Afhaalpunt was weinig ingericht op 1,5 meter afstand tussen klanten. Geen toezicht bij deur om aantal klanten dat gelijktijdig binnen is te beperken. Sushi smaakte weinig vers (m.n. de vis). Gember was amper te vinden. Geen stokjes bijgevoegd. Wel een plastic wegwerptasje dat ongevraagd in rekening gebracht werd.

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tevreden, alleen de sashimi was erg dun en klein.

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekkerder sushi

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker eten, ook ruime porsie. Babi pang erg lekker mals vlees. Loempia goed gevuld met ei en kip heerlijk. En de wok away zalm was ook heerlijk. De proef sushi van het huis was ook super goed. Zal zeker nog eens bestellen. Maar het liefs eet ik in het restaurant, na de corona crisis.

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is zoals altijd zeer goed verzorgd en lekker. Niets op aan te merken! De bezorging is niet netjes verlopen, ik miste een aantal dingen van mijn bestelling die ook van te voren betaald waren, dus ik bel op en zeg dat het eten is afgeleverd en dat ik een aantal items miste. Je zou toch denken dat je te horen krijgt sorry meneer we komen het zsm na brengen..... maar nee ik kreeg ten antwoord we hebben geen tijd om het na te brengen, het is veel te druk... het bedrag zou de volgende keer wel verrekend worden en toen werd opgelegd. Zo ga je niet om met klanten.... deze klant ben je dus kwijt die bijna wekelijks wel een keer kwam eten met zijn gezin!

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijke sushi en krokante kip,voor herhaling vatbaar.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere sushi!! Lekkerste in Sittard! Wellicht de volgende keer extra soya, gember en eetstokjes bestellen, was te weinig voor ons gezelschap.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik heb 1 verbeterpunt: ik zou om18.30 mijn bestelling ophalen en deze stond om 18.20 al klaar. Het was dus niet meer zo warm als het behoort te zijn. Het eten was heel lekker maar dit punt is voor verbetering vatbaar. Ik wacht liever 5 minuten dan dat mijn eten al minstens 10 minuten klaar staat.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten vooral de boxes en sushi lekker vers. Zal zeker vaker bestellen/afhalen

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, alles was lekker. Mijn dochter vond de sushi ook erg lekker. Zeker voor herhaling vatbaar!

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed en lekker eten.