Beoordelingen van Ocean Paradise Sittard

Recente recensies van Ocean Paradise Sittard

4 sterren na 45 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden Foe Yong Hai bestelt (2x) en Kip Kerrie. In de Foe Yong Hai was het ei ver te zoeken. En de Kip Kerrie was veel te pittig.

, 28-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vanmiddag om 13 uur al via internet een bestelling geplaatst voor 17.30 uur. Om 17 uur kreeg ik een bevestiging dat het eten onderweg is. Dus NIET. Om 17.45 uur nog niets geleverd. Maar eens gebeld. Kreeg ik te horen dat de bestelling al bezorgd moest zijn. Na vol houden dat dat niet gebeurd was, zou ze contact opnemen met de bezorger. Vervolgens werd de verbinding verbroken. Toen ik vervolgens weer terug belde, werd ik zeer onbeschoft te woord gestaan door een vrouwelijke medewerker. Op eens zei ze dat ik dat maar met haar baas moest regelen. Dat wilde ik wel. Zij zou hem/haar gaan halen, maar dat gebeurde niet. Ik kon door de telefoon duidelijk horen dat ze verder gaan met het helpen van andere klanten. Na 10 minuten, toe het eten kwam, maar neergelegd. WAT EEN KLANTONVRIENDELIJKHEID!! Nee, voor ons nooit meer Ocean Paradise, want als dit het paradijs moet voorstellen,.........

, 27-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dank voor uw levering aan huis. Goed: tijdige levering, correct, vriendelijk, redelijke prijzen. Niet zo goed: de gehele maaltijd had onderweg kennelijk nogal wat warmte verloren. Over een gerecht waren we onaangenaam verrast over de inhoud. Op de menupagina's kunnen we aldus wat uitleg gebruiken over wat er achter de benamingen schuil gaat. Evenzo: de goedbedoelde meegeleverde amuse had geen beschrijving, konden we niet benoemen, hoewel het smaakte.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-07-2020

Kwaliteit:

Rating

3 kwartier moeten wachten op online bestelling. Zou ok 18:10 klaar zijn, liep om 19:00 de deur uit.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Héérlijk gegeten! Alleen erg jammer dat bij een van de twee de saus vergeten was.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke soep en loempia's,stipt om 18.00uur geleverd. Prima!

, 21-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Hartstikke lekkere sushi en goed verzorgd. Zalm Sashimi en 4 sushi rolls gratis erbij gekregen. Snel klaar en afgehaald.

, 17-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super eten en de shushi maki vulcano was heerlijk!

, 16-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Had tijdstip van levering aangegeven voor 18uur bestelling is pas na half 7 gekomen daarbij waren jullie vergeten de wasabi en saus vd sushi erbij te doen erg jammer!!

, 15-07-2020

Kwaliteit:

Rating

I highly recommend this restaurant for sushi take-away. The sushi was very fresh and tasty. You could taste that they were made when ordered and hadn't been made earlier and then refrigerated until ordered like so many other places. This is my new go-to place when I get my sushi cravings.

, 14-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was weer heerlijk !!! Goede service toppie

, 11-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Gisteren voor de eerste keer afgehaald bij Ocean Paradise Sittard. Dit is zeer goed bevallen. Het eten was net zo lekker als in het restaurant. We hebben genoten ! Het bestellen via de website ging heel gemakkelijk en was zeer overzichtelijk !

, 08-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-07-2020

Kwaliteit:

Rating

helaas was de sushi erg groot En de rijst werd een bal in mijn mond. Normaal altijd goed te doen maar deze keer vond ik het niet de sushi die jullie normaal zouden serveren

, 30-06-2020

Kwaliteit:

Rating

ik wacht nog steeds op de tegoedbon in mijn mail voor de slechte mini loempia's en de verkeerde saus bij mijn wok away vlees ketjap.. De tegoedbon zou gister na mij toe gestuurd worden..

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk ; veel lekkere dingen. Ook werd alles precies op de afgesproken tijd gebracht

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was heel lekker! Ik had het eten op de site besteld en een vaste tijd afgesproken voor af te halen. Ook op de site betaald, ging allemaal prima. Het enige kleine puntje van kritiek...ik kwam 'per ongeluk' bijna 10 minuten te vroeg en kon het eten, dat al klaar stond (??), meteen meenemen. Vind ik persoonlijk ietwat vreemd. Eigenlijk had ik dus, op afgesproken tijdstip, eten meegekregen dat al minimaal 10 minuten klaar stond. Normaal misschien niet zo'n punt, maar ik woon niet meteen in de buurt.

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Normaliter is Ocean Paradise heel goed, maar gisteren even niet zo goed. Eten was op tijd besteld maar zeker niet warm genoeg. Daarnaast was er een saus vergeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi is super lekker! Alleen te weinig eetstokjes erbij..

, 13-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zeer tevreden

, 11-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, eigenlijk al in geen jaren zo lekker chinees gegeten! gerechten thuis laten bezorgen. bestelling heel vlot gekomen, en heel warm, echt top. Dit gaan we vaker doen!

, 09-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed verzorgde bezorging. Bezorgd op de aangegeven tijd, alles netjes warm én rekening gehouden met de opmerkingen die we geplaatst hadden bij de bestelling.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging ruim een half uur na tijd, eten was niet meer warm meer lauw

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke gerechten, goede smaak en fijne service. Als enige opmerking heb ik dat ik graag wat meer kip bij de saté box had gehad. Vind 2 kleine stokjes persoonlijk weinig. Maar kom even goed graag weer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

ik heb online besteld en kon het een half uur later al ophalen . het was prima verzorgd , een aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten gemakkelijk bestelling kunnen plaatsen en afhaaltijdstip prima 👍

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het werd een kwartier later bezorgd, was afgekoeld, en een portie loempia's vergeten en de smaak was flauw

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Wok to go online besteld. 2 x Teriyaki met extra zalm besteld maar helaas geen extra zalm ontvangen. Eten was lekker maar als je de optie extra vlees aanvinkt ( en dus hiervoor extra betaald) verwacht ik extra zalm te ontvangen. Helaas.... misschien moet er een optie extra vis gemaakt worden?

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk gegeten! Kwaliteit was goed, netter bezorging (met alertheid voor de 1,5 meter)

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelling was op tijd klaar. Afhaalpunt was weinig ingericht op 1,5 meter afstand tussen klanten. Geen toezicht bij deur om aantal klanten dat gelijktijdig binnen is te beperken. Sushi smaakte weinig vers (m.n. de vis). Gember was amper te vinden. Geen stokjes bijgevoegd. Wel een plastic wegwerptasje dat ongevraagd in rekening gebracht werd.

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tevreden, alleen de sashimi was erg dun en klein.

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekkerder sushi

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker eten, ook ruime porsie. Babi pang erg lekker mals vlees. Loempia goed gevuld met ei en kip heerlijk. En de wok away zalm was ook heerlijk. De proef sushi van het huis was ook super goed. Zal zeker nog eens bestellen. Maar het liefs eet ik in het restaurant, na de corona crisis.

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is zoals altijd zeer goed verzorgd en lekker. Niets op aan te merken! De bezorging is niet netjes verlopen, ik miste een aantal dingen van mijn bestelling die ook van te voren betaald waren, dus ik bel op en zeg dat het eten is afgeleverd en dat ik een aantal items miste. Je zou toch denken dat je te horen krijgt sorry meneer we komen het zsm na brengen..... maar nee ik kreeg ten antwoord we hebben geen tijd om het na te brengen, het is veel te druk... het bedrag zou de volgende keer wel verrekend worden en toen werd opgelegd. Zo ga je niet om met klanten.... deze klant ben je dus kwijt die bijna wekelijks wel een keer kwam eten met zijn gezin!

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijke sushi en krokante kip,voor herhaling vatbaar.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere sushi!! Lekkerste in Sittard! Wellicht de volgende keer extra soya, gember en eetstokjes bestellen, was te weinig voor ons gezelschap.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik heb 1 verbeterpunt: ik zou om18.30 mijn bestelling ophalen en deze stond om 18.20 al klaar. Het was dus niet meer zo warm als het behoort te zijn. Het eten was heel lekker maar dit punt is voor verbetering vatbaar. Ik wacht liever 5 minuten dan dat mijn eten al minstens 10 minuten klaar staat.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten vooral de boxes en sushi lekker vers. Zal zeker vaker bestellen/afhalen

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, alles was lekker. Mijn dochter vond de sushi ook erg lekker. Zeker voor herhaling vatbaar!

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed en lekker eten.